puma suede classic

UFO activity in Maryland.
Post Reply
Doris Babbitt
Posts: 3
Joined: Tue Jun 04, 2019 2:31 am

puma suede classic

Post by Doris Babbitt » Tue Jun 04, 2019 2:40 am

Na een uur of zo vroeg Fieg over het puma suede classic maken van de nieuwe teen en binnen enkele minuten begonnen ze aan schetsen. Nadat ze de mocshape hadden gewijzigd en de schets van de teen hadden voltooid, begonnen ze aan andere concepten te werken, waaronder de spatschermbeschermer, een strook leer toegevoegd aan het vampier en kwartpaneel dat op het uiteindelijke monster was aangebracht. Het resultaat is de Ronnie Fieg x PUMA OG Disc Cove sneaker. De Ronnie Fieg x PUMA OG Disc Cove zal online beschikbaar zijn op Kithnyc.com andin-store in Kith NYC op Black Friday, 23 november om 11 uur EST. in beperkte aantallenvoor $ 140 USD.

De tijdloze, laag uitgesneden Puma Clyde vliegt al een tijdje onder de radar, omdat we sinds juli geen enkele Zalando puma druppel meer hebben bekeken. Vandaag komen we echter een paar genaamd City Tumble tegen, waarvan we aannemen dat het de naam is van de verzameling. Donkergrijs leer dekt een groot deel van het ontwerp, terwijl bijpassende grijze suede wordt toegepast op het puma voetbalschoenen logo aan de zijkant. Contrasterende de sombere look zijn felrode accenten, die hun weg naar de veters en voering van de schoen vinden. Kies voor Puma-winkels, waaronder de in Tokio gevestigde mita, die nu in de aanbieding is.

De faciliteit van Puma Japan heeft net dit nieuwe paar Puma First Round Lo voortgebracht. De schoen is uitgedost in een combinatie van suède en ponyhaar, terwijl hij verschillende bruine tinten heeft. Het uiterlijk is afgewerkt met een klassieke rubberen zool en een lederen patch op puma schoenen heren de tong. Als je op jacht bent naar een paar, ga dan naar Tokio-gebaseerde mita, die nu het ontwerp opslaat.

Als je boos bent dat je de Beams x Puma Disc Blaze LTWT hebt gemist die een tijdje geleden werd uitgebracht, zou deze volgende set sneakers als een goede troostprijs kunnen dienen. Twee colorways van de high-tech runner zijn opgedoken in zowel zwart / wit als ook tonaal zwart. Ze worden beide geserveerd bij zeer selecte Puma-retailers en zullen hopelijk binnenkort hun weg naar de Stateside openen. Puma Disc Blaze LTWT LeatherSource xlarge.

Puma en Shadow Society komen nog een keer samen met een zeer frisse kijk op twee op performance gebaseerde silhouetten. Door suède en kiezelleer op de bovenkant van de Puma ZDC82 en Puma R698 Trinomic aan te brengen, zijn dingen beslist een beetje sexyer geworden. Met twee colorways voor elk model, stofzakken en exclusieve uitrusting is dit een druppel puma sneakers heren die je niet wilt missen wanneer deze op 24 november wordt uitgebracht. Puma Shadow Society PackPuma R698 Trinomic, Puma ZDC82 24 november 2012 Bronnen SneakerFreaker

Opduiken zijn nu foto's van de Puma Suede Mid Washed Canvas Collection. Inbegrepen zijn drie versies van de high-top versie van de klassieke Puma Suede. Alle drie zijn voorzien van vervaagde ontwerpen samen met tonale leren accenten langs de veteroogjes en [gevoerde] enkelbinders. Ondertussen werden witte veters toegepast, met zwarte PUMA-branding op de kwartborden. Met een keuze uit hibiscus, groen of blauw, zal het pakket verkrijgbaar Image zijn zijn bij geselecteerde Puma-winkels in het voorjaar van 2013.via Numelo.

Post Reply